Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Yritys

Yksilöllisiä palveluita ja elämänmyönteistä toimintaa

Mikeva Oy on valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan yritys, jonka tarina on alkanut vuonna 1987. Konseptiin kuuluvat kuntouttavat ja terapeuttiset palvelut asumispalveluyksiköissä sekä asiakkaiden luona. Mikeva tuottaa ja kehittää asumis-, hoiva-, kuntoutus-, tuki-, koti- ja työtoimintapalveluita kunnille, kaupungeille sekä yksityisille asiakkaille yli 70 paikkakunnalla yli 120 yksikössä kattavasti ympäri Suomea.

Mikevan palvelut ovat kehitetty ja suunnattu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, kehitysvammaisille, vanhuksille sekä terapia-asiakkaille. Hyvä Olla arvolupaus lunastetaan kaikkialla Mikevassa.

Yli 2000 ammattitaitoista mikevalaista pitää huolen siitä, että asukkaillamme ja asiakkaillamme on joka päivä Hyvä Olla.

Arvostaen asiakkaita

Mikevan toiminnan perusta on tiivis vuoropuhelu asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tärkein mittari ja palaute toiminnasta on jokaisen asukkaan kokeman Hyvän Olon määrä ja sen jakaminen.

Hyvä aktiivinen arki

Asukkaan ja asiakkaan elämän ymmärtäminen luo pohjan Mikevan yksilöllisille palveluille. Mielekästä arkea rakennetaan ja toteutetaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, asukkaiden ja läheisten kanssa.

Osaavat Mikevan huippuammattilaiset

Mikevalaisia yhdistää sosiaali- tai terveysalan koulutus sekä hyvän olon asenne. Koko henkilöstö on sitoutunut sertifioidun laatujärjestelmän ja standardin mukaiseen toimintaan. Mikevan henkilöstön työhyvinvointi ja osaamisen jatkuva kehittäminen muodostavat Hyvän Olon kivijalan.

Hyvän Olon takuu

Mikeva-brändi on takuu Hyvästä Olosta ja kumppanuudesta, kehittämisestä ja halukkuudesta luoda aitoa, elämänmyönteistä toimintaa. Selkeällä ja yhtenäisellä johtamis- ja raportointijärjestelmällä taataan Hyvä Olla –arvolupauksen toteutuminen koko organisaatiossa.

Mikeva on yksi Suomen suurimpia yksityisiä sosiaali- ja terveysalanyrityksiä, joka kasvaa voimakkaasti. Mikevan vahva kasvu perustuu uusien palvelukotien rakentamiseen, kuntoutusmallien ja yhteistoiminnan kehittämiseen sekä yritysostoihin.