Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Toimintaterapia

Mikevan toimintaterapia

Toimintaterapia on lääkinnällistä kuntoutusta, joka perustuu aktiiviseen toimintaan terapian keinona sekä kuntoutujan ja toimintaterapeutin vuorovaikutukselliseen yhteistyöhön. Toimintaterapialla rohkaistaan kuntoutujaa olemaan oman elämänsä aktiivinen toimija ja terapiassa otetaan huomioon olemassa olevat voimavarat. Tavoitteena on ylläpitää ja edistää toimintamahdollisuuksia ja ennaltaehkäistä rajoitteiden syntymistä, löytää ratkaisuja arkielämän haasteisiin ja kehittää valmiuksia, taitoja ja toimintoja, joita tarvitaan jokapäiväisessä elämässä. Toimintaterapialla tuetaan ja mahdollistetaan kuntoutujan suoriutumista omassa toimintaympäristössään.

Kiinnostuitko Mikevan toimintaterapiapalveluista?

Mikevan osaavat ja ammattitaitoiset terapeutit kertovat mielellään lisää toimintaterapiasta, mahdollisuuksista hakeutua toimintaterapiaan sekä sen hyödyistä ja toteuttamisesta. Tutustu myös muihin Mikevan monipuolisiin terapia- ja kuntoutuspalveluihin!

Mikevan toimintaterapiaa on saatavilla seuraavissa yksiköissä

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Hämeenlinna

Torikatu 15 h 21, Hämeenlinna, Suomi
Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Hämeenlinna tarjoaa monipuolisia ja ammattitaitoisia kuntoutus- ja terapiapalveluita Hämeenlinnan alueella kotikäynteinä tai vastaanottotiloissa.
Selaa lisää yksiköitä