Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Kuntoutus-, hoiva- ja asumispalvelut ikääntyneille

Jokaiselle meistä on tärkeää, että saamme elää elämämme loppuun asti turvallisessa ympäristössä, jossa tarpeemme sekä tapamme ymmärretään ja saamme nauttia elämän iloista voimavarojemme mukaan.

Ihmisläheistä ja kuntouttavaa hoivaa ja huolenpitoa ikääntyneille

Ikääntyneille asiakkaille tarjoamme palvelut ovat monipuolisia ja yksilölliseen välittämiseen perustuvia ympärivuorokautisia asumis, hoiva- ja kuntoutuspalveluita. Tarjoamme asiakkaan yksilöllisestä tarpeesta riippuen kodin pitkäaikaiseen asumiseen tai lyhyemmille ajanjaksoille tilapäiseksi kodiksi. Palvelumme mukautuu aina asiakkaan hoivan- ja palveluntarpeen mukaisesti. Tarjoamamme palvelu voi olla tehostettua tai tuettua asumispalvelua, päiväkuntoutusta ja -toimintaa tai kuntouttavaa kotipalvelua asiakkaan omassa kodissa. Tarjoamme myös lomapaikkoja sekä intervallijaksoja.

Voimavarakeskeisesti elämänkulkua kunnioittaen

Mielekäs tekeminen, luovuus ja ilmaisu kuuluvat asiakkaidemme jokapäiväiseen elämään. Kuntouttava hoitotyö on lähtökohtamme ja toiminnan kivijalkamme jokaisessa arkipäivän tilanteessa. Kuntoutamme, hoivaamme ja pidämme huolta asiakkaistamme ympäri vuorokauden. Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllisesti hoivan ja kuntoutuksen asiakkaan tarpeita, toiveita ja elämäntarinaa vastaavaksi. Arkemme on virikkeellistä ja toiminnallista, joka koostuu vuodenkierron huomioivista juhlista ja tapahtumista. Kannustamme asiakkaitamme kokemaan ja tekemään itse, voimavarat ja mahdollisuudet huomioiden.

Hoivaamme kuuluvat toimintakykykartoitukset (Rava- tai RAI, MMSE, Barthel), tarvelähtöinen kuntoutus sekä hyvinvoinnin seuranta ja ylläpito. Osana arkipäivän toimintaamme ovat myös lääkehoidon toteuttaminen sekä siivous- ja vaatehuolto. Omaohjaajuus-järjestelmämme ja omaisten kanssa toteutettava kiinteä yhteistyö ja palvelun- ja palvelutarpeen määrittäminen ja kehittäminen mahdollistavat asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja elämäntarinaan perustuvan suunnitelmallisen hoivan ja kuntoutuksen. Arkemme on virikkeelllistä ja toiminnallista, joka koostuu vuodenkierron huomioivista juhlista ja tapahtumista sekä monipuolisista virike- ja kuntoutusryhmistä ja -toiminnoista.

Jokainen päivä on Hyvä Päivä

Ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökuntamme pitää huolen asukkaidemme Hyvästä Olosta joka päivä. Haluamme rakentaa yhdessä asiakkaiden, läheisten sekä muun asiakkaan lähi- ja tukiverkoston kanssa aktiivista arkea sekä elämänmakuista ja rikasta olo ja eloa kodeissamme.

Kattava ja laaja palvelukotiverkostomme palvelee asiakkaitamme ympäri Suomea, aina Raisiosta Rovaniemelle ja Lapualta Lieksaan. Tutustu monipuoliseen asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalveluiden tarjontaamme!

Kotini on elinympäristö, jossa elämä pyörii lähellä minua ja maistuu mummon mustikkapiirakalta. Elämänhistoriani ja elämäntarinani, tavat ja tottumukseni ohjaavat asumistani ja hoivaani. Olen ainutlaatuinen ja arvokas

Palvelukodit

Palvelukoti Nurmela 2

Nurmelanpolku 4, 44800 Pihtipudas, Suomi
Nurmela 2 on Pihtiputaalle syksyllä 2017 avautunut psykogeriatrinen palvelukoti, jonka asukkaat ovat ikääntyneitä mielenterveys- tai päihdekuntoutujia.

Palvelukoti PorlamminHelmi

Ruhantie 2, 07820 Lapinjärvi, Suomi
Palvelukoti PorlamminHelmi on Lapinjärvellä sijaitseva 20 ikärikkaan asukkaan liikuntaan ja aktiivisuuteen kannustava hoiva, asumis- ja kuntoutuspalvelun koti. PorlamminHelmi on avautunut 1.10.17.

Servicehemmet Kaarles stuga

Effektgatan 10, Vaasa, Suomi
Servicehemmet Kaarles Stuga i Vasa är en servicehem för 77 äldre personer, som behöver vård, omsorg och boendetjänster.
Selaa lisää koteja