Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Sinivakka, SotkamonHelmi

Palvelukoti Sinivakka, SotkamonHelmi

Palvelukoti Sinivakka, SotkamonHelmi Kissakuja 1, Sotkamo, Suomi
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Sinivakan uusi SotkamonHelmi tarjoaa kodinomaista ja kuntouttavaa palveluasumista ikääntyneille asukkaille. Sotkamon Sopalan viihtyisässä ympäristössä sijaitsevassa Palvelukoti SotkamonHelmessä on 24 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua tehostetun palveluasumisen paikkaa sekä 8 tuetun palveluasumisen paikkaa.

Arkea omassa kodissa

Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on oma huone eli oma koti, jonka asukas saa halutessaan sisustaa ja kalustaa mieleisekseen omilla tavaroillaan. Kodin viihtyisät yhteiset tilat, kuten ruokailu- ja oleskelutilat sekä saunatilat on tarkoitettu asukkaiden yhteistä käyttöä ja ajanviettoa varten. Tiloissa ruokaillaan ja kahvitellaan, rentoudutaan sekä tehdään arjen askareita, niin yhdessä kuin erikseenkin, jokaisen asukkaan yksilölliset voimavarat huomioiden. Palvelukodin pihalla on turvallista ulkoilla ja virkistäytyä luonnossa.

Palvelukoti SotkamonHelmi huomioi yksilöllisen elämäntarinan

Palvelukoti SotkamonHelmen toiminta perustuu asukkaan yksilöllisen elämäntarinan ja tarpeiden huomioimiseen ja ymmärtämiseen sekä autonomian kunnioittamiseen, siten että arjen toimintojen ja kuntoutuksen suunnittelua ja toteutusta ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. SotkamonHelmessä asukkaalla on koti, jossa huomioidaan asukkaat omat tavat, tottumukset sekä elämänkaari. SotkamonHelmi luo turvallisen ja lämminhenkisen ympäristön asumiseen. SotkamonHelmi on välittävä koti pitkäaikaiseen asumiseen, jossa asukkaan hyvinvointi on arjen toiminnan keskiössä.

Virikkeellistä eloa

Palvelukoti SotkamonHelmessä eletetään virikkeellistä, elämänmakuista ja kuntouttavaa arkea. Palvelukodin viriketoimintaan kuuluu monipuolista toimintaa aina jumpparyhmistä erilaisiin askartelu- ja puuharyhmiin. Jokaisen palvelukodin asukkaan kuntouksessa ja hoidossa huomioidaan toiminnallisuus ja itsenäisyys. Asukasta kannustetaan osallistumaan arjen askareisiin, toimintaryhmiin sekä muihin palvelukodin toimintoihin, kuitenkin siten, että jokaisen yksilöllinen tilanne ja voimavarat huomioidaan. Asukasta kannustetaan tekemään asioita ja puuhia itse sekä aktivoidaan. Asioita ei tehdä tehdä asukkaan puolesta hänelle valmiiksi vaan niitä tehdään yhdessä asukkaan kanssa. Apua ja tukea on aina tarjolla ja asukkaan saatavilla hänen niin toivoessaan.

Henkilökunta luomassa Hyvää Oloa

Palvelukoti SotkamonHelmen asukkaista huolta pitää sydämellään työtään tekevä ammattitaitoinen sosiaali ja / tai terveysalan koulutuksen saanut henkilökunta. Henkilökunnan ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisien lisä- ja täydennyskoulutuksien avulla. Asukkaan lähipiiri, ystävät ja muu tukiverkosto on aina tervetullut osallistumaan asukkaan ja palvelukodin arkeen ja juhlaan.

Palvelukoti SotkamonHelmen toiminnan tavoitteena on asukkaiden ja henkilökunnan Hyvä Olo!

Ota yhteyttä kotiin:

Ulla Ohtonen
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Ohjaajat
tavoitettavissa vuorokauden ympäri
Palvelukieli: Suomi
Puhelin: 050 5506 785
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Ulla Ohtonen
Päällikön puhelinnumero:
044 7804 332, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Palvelukodin päällikön sähköposti:
ulla.ohtonen@mikeva.fi

Palvelukodin ohjaajat puhelinnumero:
050 550 6785, tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Kissakuja 1, Sotkamo, Suomi

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille