Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Servicehemmet Toves Stuga

Servicehemmet Toves Stuga Bladskavägen 35 B, 64260, Kaskö
Tietoa tästä palvelukodista

Servicehemmet Toves Stuga i Kaskö har 13 boendeplatser. Servicehemmet/demenshemmet erbjuder boende och rehabiliteringstjänster för personer som lider av demenssjukdomar.  Vi bjuder också intervallplatser. Det hemlika boendet är tänkt för personer som inte klarar av ett självständigt boende hemma men som ännu inte behöver anstaltvård. Servicehemmet är ett nybygge som blev startklart i juni 2009. Utrymmena är hemlika och trivsamma såväl allmänna utrymmen som boendenas egna rum. Boendena har även möjlighet att inreda sina egna rum.

Servicehemmet Toves Stuga personalen

Servicehemmets personal består av en chef för servicehemmet och sju handledare. Alla har social- och hälsovårdsutbildning. Den mångprofessionella arbetsgruppen använder sig av sina specialkunskaper för boendes rehabilitering och välmående. Servicehemmet har egen läkare som finns på plats en gång i månaden. Om behov finns har vi möjlighet att konsultera henne. Hemmet har personal dygnet runt.

Verksamhetsidén

Verksamhetens målsättning är att genom ett rehabiliterande arbetssätt hjälpa den boende att klara av sina vardagssysslor. Klienten är i focus. Verksamheten grundar sig på kroppslig ,själslig ,andlig och social rehabilitering. Vi anser att individualitet, trygghet och kvalitet är viktigt för servicehelheten. Tillsammans med den boende, anhöriga, kommunens social- och hälsovård, specialsjukvården och den egna läkaren samt servicehemmets personal uppgörs individuella rehabiliteringsplaner för varje boende. Servicehemmet har klara vecko- och dagsprogram som ger trygghet i vardagen, även utflykter, besök och fester ger omväxling för den boende.

Kontakta Servicehemmet Toves Stuga:

Mira Haapala
Chef för Servicehemmet
Palvelukieli: svenska, finska
Puhelin: 044 7800 489
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Chef för Servicehemmet
Vastaavan nimi:
Mira Haapala
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 489
Muuta tietoa:
Ledare
te. 044 7800 475

Bladskavägen 35 B, 64260, Kaskö

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille