Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Servicehemmet Lyckobrunnen

Servicehemmet Lyckobrunnen Mäkikaivontie 22, 65100 Vaasa, Suomi
Tietoa tästä palvelukodista

Servicehemmet Lyckobrunnen

Servicehemmet Lyckobrunnen i Vasa erbjuder vård, omsorg och boende- och rehabiliteringstjänster för 35 äldre personer. Servicehemmet erbjuder vård, omsorg och boende och rehabiliteringstjänster för personer som lider av demenssjukdomar. Servicehemmet bjuder också intervallplatser. Det hemlika boendet är tänkt för personer som inte klarar av ett självständigt boende hemma men som ännu inte behöver anstaltvård. Utrymmena är hemlika och trivsamma såväl allmänna utrymmen som boendenas egna rum. Boendena har även möjlighet att inreda sina egna rum.

Professionell personal

Servicehemmets personal består av en ansvarig handledare och sju handledare. Alla har social- och hälsovårdsutbildning. Den mångprofessionella arbetsgruppen använder sig av sina specialkunskaper för boendes rehabilitering och välmående. Servicehemmet har egen läkare som finns på plats en gång i månaden. Om behov finns har vi möjlighet att konsultera läkare. Hemmet har personal dygnet runt.

Verksamhetsidén

Verksamhetens målsättning är att genom ett rehabiliterande arbetssätt hjälpa den boende att klara av sina vardagssysslor. Klienten är i focus. Verksamheten grundar sig på kroppslig, själslig, andlig och social rehabilitering. Servicehemmet Lyckobrunnen anser att individualitet, trygghet och kvalitet är viktigt för servicehelheten. Tillsammans med den boende, anhöriga, kommunens social- och hälsovård, specialsjukvården och den egna läkaren samt servicehemmets personal uppgörs individuella rehabiliteringsplaner för varje boende. Servicehemmet har klara vecko- och dagsprogram som ger trygghet i vardagen, även utflykter, besök och fester ger omväxling för den boende.

Kontakta Servicehemmet Lyckobrunnen

Elina Raivo
Chef för Servicehemmet Lyckobrunnen
Palvelukieli: svenska, finska
Puhelin: 044 7800 546
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Chef för Servicehemmet Lyckobrunnen
Vastaavan nimi:
Elina Raivo
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 546
Muuta tietoa:
Handledare
1. våning: tel 044 7800 547
2. våning: tel 044 7800 548
fax: 06 312 1011


Vi har lediga lägenheter också för par. För mer information kontakta chef för servicehemmet.

Mäkikaivontie 22, 65100 Vaasa, Suomi

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille