Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Servicehemmet Kristina

Servicehemmet Kristina Lapväärtintie 8, 64100, Kristiinankaupunki
Tietoa tästä palvelukodista

Servicehemmet har 13 boendeplatser. Servicehemmet Kristina erbjuder dygnet runt boende- och rehabiliteringstjänster för personer med mental-missbrukar problem samt lindrigt utvecklingshämmade personer. Till oss kan man också komma på en intervallplats. Det hemlika boendet är ämnat för personer som inte klarar av ett självständigt boende hemma men som ännu inte behöver anstaltvård. Servicehemmets utrymmen är hyrda av Kristinestads Stad och fungerar i Bottenhavets sjukhus. Utrymmena är renoverade i slutet av år 2005 och de är trivsamma och hemlika såväl allmänna utrymmen som boendenas egna rum. Boendena har även möjlighet att själva inreda sina rum. Servicehemmet finns vid ett naturskönt område på gångavstånd från stadens centrum.

Personalen

Servicehemmets personal består av en ansvarig handledare och sex handledare. Alla har social- och hälsovårdsutbildning samt arbetslivserfarenhet.  Den mångprofessionella arbetsgruppen använder sig av sina specialkunskaper för boendes rehabilitering och välmående. Servicehemmet har egen läkare som finns på plats en gång i månaden.  Vid behov kan vi konsultera henne per telefon.

Verksamhetsidèn

Verksamhetens målsättning är att genom rehabiliterande arbetssätt hjälpa den boende att klara av sina vardagssysslor. Verksamheten grundar sig på kroppslig, själslig och andlig rehabilitering anser att individualitet, trygghet och kvalitet är viktigt för servicehelheten. Tillsammans med den boende, anhöriga, kommunens social- och hälsovård, specialsjukvården och den egna läkaren samt servicehemmets personal uppgörs individuella rehabiliteringsplaner för varje boende. Rehabiliteringsplanen uppdateras med 3-6 månaders mellanrum. Servicehemmet har klara vecko- och dagsprogram som ger trygghet i vardagen, även utflykter, besök och fester ger omväxling för den boende.

Ohjaajat

Johanna Granskog
Vastaava ohjaaja
Palvelukieli: Ruotsi, Suomi
Puhelin: 0400 610 896
Yhteystiedot
Vastaavan nimi:
Johanna Granskog
Päällikön puhelinnumero:
0400 610 896
Muuta tietoa:
tel. 044 7800 468

Lapväärtintie 8, 64100, Kristiinankaupunki

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille