Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Pirkkalan palvelukoti Toivionrinne

Pirkkalan palvelukoti Toivionrinne

Pirkkalan palvelukoti Toivionrinne Karjalantie 2, 33920, Pirkkala
Tietoa tästä palvelukodista

Mikevan Pirkkalan palvelukoti Toivionrinne on 29 -paikkainen ikääntyneiden palvelukoti, joka sijaitsee Toivion kaupunginosassa lähellä Tampereen rajaa. Palvelukodissa on jokaiselle asukkaalle oma 21.5 m²:n huone, lisäksi kodissa on kaksi kahden hengen huonetta (29.5 m²) pariskunnille tai sisaruksille. Huoneensa asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa omilla tutuilla tavaroillaan viihtyisiksi ja kotoisaksi. Omien invamitoitettujen wc-ja suihkutilojen lisäksi asukkailla on käytössään kodin yhteiset sauna- ja suihkutilat.

Viihtyisää asumista

Palvelukodissa on asukkaiden ajaviettoon ja puuhasteluun tarkoitetut viihtyisä ruokailusali sekä oleskelu/tv-huone, jossa voi nauttia myös takan tuomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Oleskeluhuoneen nurkkauksessa on myös pieni alue vastuskuminauhoineen ja restoraattoreineen omaehtoista tai ohjattua voimistelua varten. Palvelukodin käytävillä on useita oleskeluryhmiä, joissa asukkaat voivat levähtää sekä viettää yhteistä aikaa kodin muiden asukkaiden kanssa. Keväästä syksyyn ovat asukkaiden käytössä myös lasitetut parvekkeet istuinryhmineen. Kodin viihtyisällä piha-alueella sekä lähimaastossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti, joko omaehtoisesti tai ohjaajien avustamana. Sisä-pihalla on myös katettu terassi lepposia ajanviettohetkiä ja iltapäivä kahveja varten.

Toivionrinne on yksilöllinen koti

Pirkkalan palvelukoti Toivionrinne tarjoaa ikääntyneille asukkailleen yksilöllistä ja välittävää ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, jonka tavoitteena on kuntouttaa ja ylläpitää asukkaan toimintakykyä. Kodissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina, tavat ja tarpeet huomioidaan jokapäiväisessä elossa ja olossa. Omaisten ja läheisten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeä osa kodin päivittäistä toimintaa.

Monipuolista arkea ja juhlaa

Kodissa eletään elämänmakuista monipuolista arkea ja juhlaa. Elo Pirkkalan palvelukoti Toivionrinteessä on virikkeellistä sekä kuntouttavalla otteella tapahtuvaa. Jokaisella asukkaalla on mahdollisuus halutessaan osallistua päivittäiseen viriketoimintaan, oman toimintakykynsä ja voimavarojensa puitteissa. Jokaiselle kodin asukkaalle on nimetty omaohjaaja, joka toimii asukkaan lähimpänä tukena ja turvana. Asukkaille laaditaan myös yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma, jonka puitteissa asukkaan kuntoutusta toteutetaan.

Osaava henkilökunta

Toivionrinteen osaava ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta on saanut koulutuksensa sosiaali tai terveysalalle. Henkilökunnan ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisten lisä- ja täydennyskoulutusten avulla. Kodin toimintaa ohjaavat Mikevan laatujärjestelmä ja standardoidut menetelmät.

Kuntoutuspalvelut Pirkkala

Pirkkalan palvelukodin yhteydessä, omana erillisinä yksikkönään toimii myös Kuntoutuspalvelut Pirkkala, joka tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisia fysio- ja toimintaterapiapalveluita. Terapia- ja kuntousyksikön palvelut ovat sekä palvelukodin asukkaiden että ulkopuolisten asiakkaiden käytössä.

Ota yhteyttä palvelukotiin:

Heini Roppo
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Heini Roppo
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 812, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat,
puh. 044 7800 813

Kuntoutuspalvelut Pirkkala
puh. 044 7800 459

Karjalantie 2, 33920, Pirkkala

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille