Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Toven tupa

Palvelukoti Toven tupa

Palvelukoti Toven tupa Bladintie 35 B, 64260, Kaskinen
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Toven tupa on Kaskisilla sijaitseva kodinomainen ja lämminhenkinen 13 -paikkainen palvelukoti ikääntyneille asukkaille. Viihtyisällä asuinalueella oleva Toven tupa sijaitsee osoitteessa Bladintie 35 B, Kaskinen. Palvelukoti Toven tupa tarjoaa ympärivuorokautista hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluja muistisairaille asukkaille. Toven tuvan kodinomainen asuminen on suunnattu asukkaille, jotka eivät pysty enää asumaan itsenäisesti kotonaan.

Palvelukoti Toven tupa – Hyvän Olon koti

Palvelukoti Toven tupa sijaitsee vuonna 2009 rakennetussa viihtyisässä ja nykyaikaisessa rakennuksessa, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeisiin sopivaksi. Jokaisella asukkaalla on Toven tuvassa oma huone, eli oma koti, jonka asukkaat saavat sisustaa mieleiseksi. Kaikissa huoneissa on oma wc / kylpyhuone. Talossa on myös yksi kahden hengen huone esimerkiksi avioparien tai sisarusten käyttöön. Toven tuvan yhteiset kodinomaiset ja viihtyisät tilat kutsuvat asukkaita leppoisaan ajanviettoon, rentoutumiseen sekä erilaiseen arjen puuhailuun. Kodin keittiössä valmistuu kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvihetkiin ja juhliin. Pihalle pääsee ulkoilemaan turvallisesti ympäri vuoden ja sauna lämpenee aina kun halukkaita löytyy.

Aktiivista arkea

Toven tuvalla kaiken toiminnan tavoitteena on kuntouttaa asukasta selviytymään arkipäivän toimista mahdollisimman itsenäisesti. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä. Kodin toiminta perustuu fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kuntoutusta edistävään ja ylläpitävään palvelukokonaisuuteen, jossa huomioidaan yksilöllisesti asukkaiden tarpeet ja toiveet. Tuvassa tärkeänä pidetään yksilöllistä, välittävää, turvallista ja laadukasta palvelukokonaisuutta, jonka punaisena lankana on kuntouttava toiminta.

Yksilöllista kuntoutusta

Yhdessä asukkaan itsensä, omaisten, kunnan sosiaali- ja terveystoimen, erikoissairaanhoidon, hoitavan lääkärin ja palvelukodin henkilökunnan kanssa tehdään yksilöllinen kuntoutussuunnitelma. Jokainen asukas saa omahoitajan, joka perehtyy asukkaansa elämäntarinaan ja huolehtii asukkaan yksilöllisistä tarpeista sekä toimii tämän lähimpänä tukena ja apuna. Palvelukodilla on selkeät ja monipuoliset päivä- ja viikko-ohjelmat, johon sisältyy paljon erilaista harrastetoimintaa esimerkikisi liikunta-, taide- ja keskusteluryhmien muodossa. Vaihtelua kodin arkeen tuovat säännöllisesti järjestettävät retket, vierailut, juhlat ja kiinnostavat vierailijat.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palvelukodin henkilökuntaan kuuluu vastaava ohjaaja sekä seitsemän ohjaajaa, joilla kaikilla on sosiaali- tai terveysalan koulutus. Moniammatillinen työtiimi hyödyntää henkilökunnan erityisosaamista ja -taitoja asukkaiden kuntouttamisessa ja hyvinvoinnissa. Palvelukodilla käy myös säännöllisin välein omalääkäri. Yleislääkäri on kodilta tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Ota yhteyttä Palvelukoti Toven tupaan:

Mira Haapala
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: suomi, ruotsi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Mira Haapala
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 489, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat:
Puh. 044 7800 475
tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Bladintie 35 B, 64260, Kaskinen

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille