Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Teuva

Palvelukoti Teuva Horontie 61 B, 64700, Teuva
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Teuva on 15 asukkaalle suunnattu ympärivuorokautinen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien sekä lievästi kehityvammaisten asumis- ja kuntoutuspalveluiden palvelukoti. Asukaspaikkojen lisäksi Teuvan palvelukodissa on ylimmässä kerroksessa 5 tukiasuntoa, kuntoutuille jotka eivät tarvitse tiivistä tukea ja ohjausta, mutta eivät selviä arjesta myöskään täysin itsenäisesti. Teuvan palvelukotiin voi tulla myös päiväkäynneille.

Palvelukoti Teuva – Hyvän Olon koti

Palvelukoti Teuvan asukkaat tulevat palvelukotiin joko sairaalasta, avoterveydenhuollosta tai kotoaan, eikä lähetettä ei tarvita. Kodin asukashuoneet ovat valmiiksi kalustettuja mutta halutessaan asukas voi tuoda mukanaan omat huonekalut. Palvelukoti toimii Teuvan noin kahden kilometrin päässä Teuvan keskustan monipuolisesta palvelutarjonnasta. Asuinkerroksia palvelukodilla on 3 ja koti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä paikalla. Ympäröivä luonto mahdollistaa monipuolisen ulkoilun ja virkistäytymisen vuoden ympäri. Lisäksi aivan palvelukodin tuntumassa sijaitsee pururata.

Elämänmakuista arkea

Palvelukodin arkea rytmittävät selkeät päivä- ja viikko-ohjelmat, ruuanlaitto- ja siivousaskareet toteutetaan itse yhdessä asukkaiden kanssa. Kuukausittain kodilta tehdään retki/vierailu johonkin yhteisesti sovittavaan kohteeseen. Kodin asukkaita kannustetaan omatoimimisuuteen ja itsenäiseen toimintaan, yksilön toimintakyvyn sallimissa puitteissa. Lisäksi kodilla harjoitellaan myös sosiaalisia kohtaamisia ja itsestä huolehtisen taitoja.

Kuntoutusta yksilöllisesti

Palvelukoti Teuvan jokaiselle asukkaalle laaditaan yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan kuntoutujan elämäntarina, tarpeet, toiveet ja vahvuudet sekä kehitettävät elämän osa-alueet. Jokainen asukas on erilainen ja Teuvassa arvostetaan ja kunnioitetaan erilaisuutta ja yksilöllisyyttä. Kuntoutuksen tavoitteena on auttaa kuntoutujaa saavuttamaan mahdollisimman hyvä toimintakyky huomioon ottaen hänen sairautensa sekä elämäntilanteensa. Omaiset ja muu asukkaalle tärkeä sosiaalinen verkosto otetaan mahdollisimman paljon mukaan kuntoutumisen tueksi. Tavoitteena on kuntoutua siinä määrin, että asuminen vähemmän tuetussa asumismuodossa tai omassa kodissa on mahdollista.

Osavaa henkilökunta

Osaava ja välittävä henkilökunta on Teuvan palvelukodilla paikalla vuorokauden ympäri asukkaiden tukena ja turvana. Teuvan palvelukodissa työskentelee palvelukodin päällikkö sekä ohjaajia. Henkilökunnalla on sosiaali tai terveysalan koulutus. Palvelukodin toimintaa ohjaavana punaisena lankana on Mikevan arvolupauksen mukaiseti taata jokaiselle asukkaalle Hyvä Olo vuoden jokaisena päivänä!

Ota yhteyttä Palvelukoti Teuvaan:

Mia Välimaa
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Mia Välimaa
Päällikön puhelinnumero:
040 558 7420, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Palvelukodin päällikön sähköposti:
mia.valimaa@mikeva.fi

Palvelukodin ohjaajien puhelinnumero:
puh. 044 7800 447, tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Horontie 61 B, 64700, Teuva

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille