Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Rauha

Palvelukoti Rauha Ukonojantie 212, Pornainen, Suomi
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Rauha on vammautuneille henkilöille suunnattu koti Pornaisissa, osoitteessa Ukonojantie 212, Pornainen. Rauha tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa, kuntoutusta ja huolenpitoa 16:lle asukkaalle. Palvelukoti Rauhan kodikas kiinteistö sijaitsee luonnonkauniilla vanhalla 38 hehtarin maatilalla, jonka tarjoamat puitteet ovat asukkaiden käytettävissä. Osaksi Mikevaa Palvelukoti Rauha liittyi yrityskaupan myötä helmikuussa 2017.

Kotoisaa asumista

Kodissa on yhteensä 15 asuinhuonetta, joihin kuuluu omat wc- ja kylpyhuoneet. Lisäksi Rauhassa on myös yksi 40m² asuinhuoneisto, itsenäisempää asumista varten. Kodin yhteisiin tiloihin kuuluu myös kodin valmistuskeittiö, jossa valmistetaan terveellistä ja monipuolista kotiruokaa sekä herkkuja juhliin ja kahvitteluihin. Kodin yhteiset on tilat on tarkoitettu asukkaiden vapaa-ajan viettoa sekä erilaisia virikkeitä varten. Kodin sauna lämpiää halukkaille vaikka jokaisena päivänä. Palvelukoti Rauhan kaikki on tilat on suunniteltu esteettömiksi pyörätuolilla liikkuvia asukkaita varten.

Palvelukoti Rauha – Hyvän Olon koti

Palvelukoti Rauhan toiminnan tavoitteena on luoda asukkaille kodinomainen, lämmin ja turvallinen ympäristö, jossa jokainen voi elää elämänmakuista arkea itsensä näköisesti. Jokainen kodin asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka ihmisarvoa, itsemääräämisoikeutta ja tarpeita sekä toiveita kunnioitetaan. Kodin toiminnassa pyritään tuomaan esille asukkaiden ‘sisäinen minä’, jossa vammaisuus ei ole pääseasia. Asukkaiden luonteita, kiinnostuksen kohteita ja toimintatapoja vaalitaan.

Virikkeellinen arki

Kodissa eletään rikasta ja monipuolista arkea, johon kuuluvat arjen normaalien kotitöiden lisäksi myös erilaisia virikkeellisiä toimia ja ryhmiä, vieraita ja vierailuja sekä harrastuksia, ystäviä ja läheisiä tai vaikka opiskeluita ja töitä. Kodin jokaista asukasta kannustetaan osallistumaan tekemiseen niin kodissa kuin sen ulkopuolellakin mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, huomioiden jokaisen toimintakyvyn luomat mahdollisuudet. Palvelukoti Rauhassa vammautuneisuus ei este vaan portti omanlaiseen elämään.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Rauhan osaava ja välittävä henkilökunta on kodilla auttamassa ja huolehtimassa asukkaista vuorokauden jokaisena hetkenä. Henkilökunnan toiminnan tavoitteena on luoda asukkaille luottamukseen perustuva turvallinen koti, jossa jokaista asukasta kohdellaan tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti. Asumista ja kuntoutumista ohjaa jokaiselle yksilöllisesti laadittava kuntoutussuunnitelma. Asukkaiden läheiset ja ystävät ovat tervetulleita osallistumaan kodin arkeen ja asukkaiden kuntoutukseen.

Ota yhteyttä Palvelukoti Rauhaan:

Jaana Lohela
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Jaana Lohela
Päällikön puhelinnumero:
0400 9522 38, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Hoitajat
puh. 0400 393 717
puh. 0400 393 710

Vastaava sairaanhoitaja
puh. 0400 393 721

Keittiö
puh. 0400 393 709

Fax 0207 622 619

Ukonojantie 212, Pornainen, Suomi

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille