Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Puokkari

Palvelukoti Puokkari Mielikintie 8, 90550, Oulu
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Puokkari on välittävä ja lämminhenkinen koti 22:lle ikäihmiselle. Oulun Puolivälinkankaalla sijaitseva kodinomainen ja viihtyisä palvelukoti tarjoaa yksilöllistä ja kuntouttavaa tehostettua, ympärivuorokautista asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalvelua.

Palvelukoti Puokkari – oma koti

Puokkarissa jokaisella asukkaalla on oma huone, oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja arvostetaan. Asukkaat voivat halutessaan sisustaa ja kalustaa huoneen kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla rakkailla esineillään. Kodin yhteiset tilat on tarkoitettu vaikkapa yhteiseen ajanviettoon, kuulumisten vaihtoon, rentoutumiseen tai arjen puuhailuihin. Puokkarin tunnelmalliset ruokailu- ja kahvihetket monipuolisen ja maittavan kotiruoan parissa ovat asukkaille päivän kohokohtia, herkkuja odotetaan innolla! Kodin turvalliselle pihamaalle asukkaat pääsevät ulkoilemaan ja virkistäytymään ympäri vuoden ja sauna lämpeää aina kun halukkaita saunojia löytyy kodin väestä.

Yksilöllistä arkea asukkaan omilla ehdoilla

Puokkarissa jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarina huomioidaan tärkeänä osana arjen oloa ja eloa. Puokkarissa asukas, omaiset, henkilökunta ja yhteistyökumppanit toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Asukkaille tehdään yksilöllinen hoiva- ja kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan asukkaan historia, tavat, tarpeet ja toiveet. Suunnitelma toimii asukkaan elon punaisena lankana. Omaohjaaja vastaa suunnitelman toteutumisesta sekä toimii asukkaan lähimpänä tukena ja apuna kodissa.

Kuntouttava työote osana kodin toimintaa

Sosiokulttuurinen toiminta ja kuntouttava ote näkyvät Puokkarin jokaisessa arkipäivän tilanteessa. Kodin toiminnan lähtökohtana ovat asukkaan kuntoutuksen ja fyysisen hyvinvoinnin takaaminen ja kehittäminen sekä monipuolinen ja innostava kulttuuritoiminta, johon kuuluvat muun muassa musiikki, teatteri, tanssi ja kuvataiteet. Kulttuuritoiminnan lisäksi kodissa järjestetään runsaasti erilaisia liikunnallisia ryhmiä sekä ulkoillaan asukkaiden kanssa. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen ja ajan viettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa. Puokkarissa eletään rikasta ja elämänmakuista arkea ja juhlaa elämänsä loppuun saakka.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palvelukodissa työskentelee ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali- ja / tai terveysalalle. Sydämellään työskentelevä Puokkarin henkilökunta on ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena paikalla kodissa. Henkilökunnan työskentely perustuu Mikevan standardoidun laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan. Toiminnan ja työskentelyn tavoitteena on kodin asukkaiden ja henkilökunnan Hyvä Olo joka päivä!

Ota yhteyttä Palvelukoti Puokkariin:

Sari Lammassaari
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Sari Lammassaari
Päällikön puhelinnumero:
044 256 9189, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat
puh. 040 1350 560

Mielikintie 8, 90550, Oulu

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille