Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Niittytupa

Palvelukoti Niittytupa

Palvelukoti Niittytupa Tuokkolantie 14, 64700, Teuva
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Niittytupa on ikääntyneille asukkaille hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti Teuvan kirkonkylällä. Vuonna 2010 toimintansa aloittanut Niittytuvan sijainti on erinomainen, sillä kylän palvelut sekä sosiaali- ja terveyskeskus sijatsevat lähietäisyydellä. Niittytuvassa on yhteensä 18 ympärivuorokautiseen tehostettuun asumispalveluun suunnattua paikkaa ikääntyneille asukkaille.

Viihtyisä koti Teuvan kirkonkylällä

Palvelukoti Niittytupa sijaitsee viihtyisässä ja kodikkaassa talossa, jossa kodin jokaisella asukkailla on oma tilava huone. Huoneet on osittain kalustettu talon puolesta mutta halutessaan asukkaat voivat tuoda omia huonekaluja ja tavaroita. Kodin jokaisessa huoneessa on oma invamitoitettu WC/kylpyhuone. Niittytuvan suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu ikääntyneiden asukkaiden erityistarpeet ja mieltymykset, lisäksi liikkunen estettömästi mahdollistettu kodin joka kolkassa.

Palvelukoti Niittytupa kuntouttaa yksilöllisesti

Palvelukoti Niittytuvassa osana jokapäiväistä arkea kulkee mukana kodissa vallitseva kuntouttava työote, jonka avulla tuetaan asukkaiden toimintakykyä ja omatoimisuutta sekä vahvistetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kodilla eletään elämänmakuista ja rikasta arkea, johon kuuluvat tärkeänä osana virikkeellinen ja monipuolinen toiminta kodissa sekä sen ulkopuolella. Niittytuvalla asukkaille luodaan kodinomainen ja turvallinen ympäristö vaihtelevaan ja innostavaan eloon. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jolle annetaan aikaa ja huomiota. Tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, rehellisyys ja yhteisöllisyys. Asukkaan itsemääräämisoikeutta sekä tapoja ja tahtoa kunnioitetaan.

Hoiva- ja kuntoutussuunnitelmat

Asukkaiden asumisesta ja kuntoutuksesta vastaa yksilöllisesti nimetty omaohjaajapari, joka erityisesti huolehtii asukkaansa hyvinvoinnista ja yksilöllisistä tarpeista sekä perehtyy hänen elämäntarinaansa. Asukkaan arkea ohjaa hänelle henkilökohtaisesti laadittu hoiva- ja kuntoutussuunnitelma, jossa huomioidaan asukkaan elämäntarina, tarpeet ja toiveet.

Viriketoiminta

Asukkaita kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan virike- ja kuntoutustoimintaan sekä kodin arkisiin toimintoihin, jokaisen yksilöllisten voimavarojen, taitojen ja halukkuuden mukaisesti. Palvelukodilla on selkeät päivä- ja viikko-ohjelmat, joihin kuuluu monipuolisesti esimerkiksi ulkoilua, askarteluja, pelejä ja yhteislauluhetkiä. Lisäksi Niittytuvan asukkaiden arkeen tuovat vaihtelua erilaiset tilaisuudet, vierailut, retket ja juhlat.

Henkilökunta

Palvelukoti Niittytuvan henkilökuntaan kuuluu palvelukodin päällikkö sekä kymmenen ohjaajaa. Kaikilla ohjaajilla on sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus (sairaanhoitaja, lähihoitaja, sosionomi ja geronomi). Niittytuvalla tehdään tiivistä yhteistyötä julkisen terveydenhuollon kanssa. Lääkäri-, laboratorio- ja kuntoutuspalvelut tuotetaan yhdessä kodin henkilökunnan, terveyskeskuksen ja yksityisten palveluntuottajien kanssa. Asukkaan Hyvä Olo on Niittytuvassa sydämen asia!

Ota yhteyttä Niittytupaan:

Hanna Eloranta
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Hanna Eloranta
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 555, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat
puh. 044 7800 556
tavoitettavissa vuorokauden ympäri

faksi 06 266 7170

Tuokkolantie 14, 64700, Teuva

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille