Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Myllytupa

Palvelukoti Myllytupa Myllykyläntie 16, 62100, Lapua
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Myllytupa on vuonna 2008 valmistunut palvelukoti, joka tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikääntyneille asukkaille Lapualla. Asukaspaikkoja Myllytuvalla on 31. Palvelukoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, lähellä Lapuan keskustaa.

Tehostettua asumispalvelua

Myllytupa tarjoaa tehostettua asumispalvelua vanhuksille, joilla on toimintakyvyn alenemista, siten etteivät he enää selviydy kotona asumisesta itsenäisesti mutta eivät myöskään tarvitse laitoshoitoa. Myllytupaan  voi tulla myös lyhytaikaiselle intervallihoitojaksolle. Kodinomaisessa ja turvallisessa Myllytuvassa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Eloa omassa kodissa

Kodin asukkailla on jokaisella oma tilava huone. Huoneensa he saavat halutessaan kalustaa kodikkaiksi ja viihtyisiksi oman maun mukaan. Talossa on myös kaksi kahden hengen huonetta esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Kaikissa huoneissa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Lisäksi kodin kaikki yhteiset tilat on rakennettu esteettömiksi. Kodin yhteisissä tiloissa asukkaat voivaat viettää aikaansa, ruokailla ja kahvitella sekä puuhailla erilaisia arjen puhteita. Monipuolinen ja virikkeellinen lähiympäristö sekä kodin tilava piha mahdollistavat asukkaiden ulkoilun ja virkistäytymisen luonnossa ja pihamaalla turvallisesti.

Palvelukoti Myllytupa – Hyvän Olon koti

Palvelukoti Myllytuvalla jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja kuntouttavaa arkea, jossa jokainen ikärikas asukas saa toimia omien tottumustensa mukaisesti. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Virikkeellinen arki

Myllytuvalla järjestetään monipuolisesti erilaista viriketoimintaa, joiden avulla vahistetaan asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toimintakykyä. Asukaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin aktiiviseen arkeen, omien voimavarojen ja toimintakyvyn mukaan. Kuntouttava työote näkyy kodin jokapäiväisessä tekemisessä ja hoivassa. Asukkaiden hyvinvointia ylläpidetään myös vahvistamalla kodin ulkopuolisia sosiaalisia kontakteja. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitajapari, joka perehtyy asukkaansa yksilölliseen elämäntarinaan ja huolehtii myös asukkaan tarpeista ja toiveista, toimien asukkaan lähimpänä tukena ja apuna.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palvelukoti Myllytuvassa on hoitohenkilökuntaa paikalla ympäri vuorokauden. Henkilökuntaan kuuluu palvelukodin päällikkö, 17 ohjaajaa, 2 kotiavustajaa ja keittäjä. Kodin henkilökunnasta ohjaajat ovat saanut koulutuksensa sosiaali- tai terveydenhoitoalalle. Lääkäri- ja laboratoriopalvelut sekä erilaiset kuntoutuspalvelut tuotetaan yhteistyössä kodin työntekijöiden, terveyskeskuksen ja yksityisten palveluntuottajien kanssa.

Myllytuvalla toiminnan tavoitteena on Hyvä Olo

Ota yhteyttä Palvelukoti Myllytupaan:

Mirka Iskala-Lappalainen
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Mirka Iskala-Lappalainen
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 464, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat
puh. 044 7800 465

faksi 06 438 8278

Myllykyläntie 16, 62100, Lapua

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille