Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Mikeva Tornio

Palvelukoti Mikeva Tornio

Palvelukoti Mikeva Tornio Keskikatu 11, 95400, Tornio
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Mikeva Tornio on vuonna 2012 toimintansa aloittanut 38-paikkainen palvelukoti ikääntyneille asukkaille. Palvelukoti tarjoaa tehostettua, ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyville asukkaille Tornion keskustan palveluiden äärellä.

Palvelukoti Mikeva Tornio – oma koti

Mikeva Tornion tilat ovat viihtyisät ja turvalliset. Kodin jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone – oma koti, jonka asukas saa kalustaa kodikkaaksi. Pariskuntia tai sisaruksia varten kodilla on myös kahden hengen huoneita. Palvelukodilla on runsaasti yhteisiä tiloja, jotka ovat asukkaiden käytössä. Asukkaille on luotu ympäristö, joka mahdollistaa rentoutumisen, vapaa-ajan vieton sekä sosiaalisista, psyykkisistä ja henkisista tarpeista huolehtimisen. Suuri parveke mahdollistaa ulkoilun vuoden jokaisena päivänä. Myös kodin sauna lämpenee aina kun on halukkaita löylyttelijöitä. Kodilla hyödynnetään myös keskeistä sijaintia osana asukkaiden kuntoutusta ja aktiivista arkea, sillä asukkaat osallistuvat usein asiointimatkoille Tornion keskustaan.

Yksilöllistä arkea

Asukkaat saavat päivittäisissä toiminnoissa jatkuvaa hoivaa, tukea, ohjausta, valvontaa ja huolenpitoa. Hyvä hoiva perustuu asukkaan yksilölliseen kuntoutukseen ja hoitoon, jotka mahdollistavat toimintakykyä edistävän työotteen. Jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tarpeita ja toiveita arvostetaan. Asukkaalle luodaan mahdollisuudet elää hyvää, rikasta ja elämänmakuista arkea kodissa. Arjen elossa huomioidaan asukkaan yksilöllinen elämäntarina, tavat ja tottumukset.

Virikkeitä ja aktiivista eloa

Palvelukodin hoivan ja kuntoutuksen avulla ylläpidetään ja edistetään asukkaan toimintakykyä ja elämänlaatua. Asukkaille luodaan ympäristö, joka mahdollistaa aktiivisen tekemisen, näkemisen ja kokemisen. Kodilla kannustetaan asukkaita mahdollisimman itsenäiseen ja aktiiviseen arkeen. Kuntoutus- ja harrastetoimintaa kodilla järjestetään päivittäin. Kodin oma fysioterapeutti ohjaa asukkaille monipuolista ja innostavaa kuntoutus- ja harrastetoimintaa. Lisäksi palvelukodilla tehdään laajaa yhteistyötä esimerkiksi lähialueen päiväkotien, oppilaitosten ja taiteen harrastajien kanssa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Mikeva Tornion henkilökunta koostuu osaavista ja välittävistä sairaanhoitajista, sosionomeista, fysioterapeuteista ja lähihoitajista. Koko hoivahenkilökunta on saanut tehtävään sopivaan koulutuksen joko sosiaali- tai terveysalalta. Lisäksi kodilla työskentelee siistijä sekä keittäjä, joka valmistaa asukkaille terveellistä ja herkullista kotiruokaa, asukkaiden toiveita kuunnellen. Tornion kaupungin geriatrin palvelut ovat myös Mikeva Torniokodin käytettävissä.

Ota yhteyttä Mikeva Tornioon:

Sanna Hakkarainen
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Sanna Hakkarainen
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 773, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat:
1. kerros: 044 7800 775
2. kerros: 044 7800 776
3. kerros: 044 7800 779
tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Keskikatu 11, 95400, Tornio

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille