Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Juopperin Kartano

Palvelukoti Juopperin Kartano

Palvelukoti Juopperin Kartano Tervolantie 1967, 95370, Itäkoski
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Juopperin Kartano on Keminmaassa, osoitteessa Tervolantie 1967 Itäkoski, sijaitseva hoiva-, asumis- ja kuntoutustapalveluita tarjoava 18-paikkainen palvelukoti. Juopperin Kartano tarjoaa tuettuja ja tehostettuja asumispalveluita kodin ikääntyneille asukkaille. Palvelukoti sijaitsee Kemijoen rannalla. Kodin loistava sijainti mahdollistaa ulkoilun kauniissa suomalaisessa jokimaisemassa. Juopperin kartano on upea vanha kartanorakennus, joka henkii historiaa ja tarinoita menneiltä ajoilta. Koti tarjoaa innostavan ja mielenkiintoisen ympäristön asua ja elää.

Intervallijaksot

Palvelukotiin voi myös tulla intervallijaksolle lyhytaikaisesti asumaan ja kuntoutumaan. Intervallijaksolle voi tulla esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi tai sairaalajakson jälkeen tehokuntoukseen. Juopperin kartanoon voi tulla myös osallistuakseen kodin päivä- ja tukipalveluihin.

Juopperin Kartano on lämmin koti

Palvelukodissa jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, joka asukas saa halutessaan kalustaa ja sisustaa mieleisekseen ja kotoisaksi. Palvelukodista löytyy myös tilavat viihtyisät tilat asukkaiden yhteiskäyttöön. Yhteisissä tiloissa vietetään aikaa, vaihdetaan kuulumisia, rentoudutaan sekä touhutaan erilaisten arjen puuhien ja puhteiden parissa. Kodin sydän löytyy keittiöstä, niin myös Juopperin Kartanossa. Keittiössä valmistuu maittavia ja terveellisiä kotiruokia arjen ruokahetkiin sekä herkkuja juhliin ja päivittäisiin kahvitteluihin.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Juopperin kartanon asukkaista huolen pitää osaava ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali ja / tai terveysalalle. Jokainen palvelukodin asukas huomioidaan ainutlaatuisena yksilönä, jolla on oma elämäntarina, tarpeet sekä mieltymykset. Kuntoutus elää kodin arjessa, toimintaa ohjaajavana “punaisena lankana”. Asukkaita kannustetaan ja rohkaistaan tekemään ja liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti, kunkin toimintamahdollisuudet huomioiden. Aktiivinen ja elämänmakuinen arki houkuttelee liikkeelle!

Yksilöllistä kuntoutusta

Yksilöllisesti laaditun kuntoussuunnitelman avulla varmistetaan asukaiden kuntoutu sekä tarpeiden huomiointi. Palvelukodin virikkeellinen arki tarjoaa asukkaille monia erilaisia puuhia ja puhteita, jotka innostava asukkaita. Jokaisen asukkaan yksilölliset voimavarat huomioidaan osana palvelukodin jokapäiväistä toimintaa.

Hyvä Olla

Juopperin kartanon arkea ja toimintaa ohjaa Mikevan arvolupaus “Hyvä Olla”, jonka toteuttamiseen on koko henkilökunta sitoutunut. Palvelukodin toimintaa määrittävät myös yksilöllisyyden, yhteisöllisyydeen sekä läheisyyden ja luottamuksen arvot. Asukkaiden Hyvä Olo Juopperin kartanossa tärkeä asia! Asukkaan läheiset ja muu tärkeä tukiverkosto on lämpimästi tervetullut osallistumaan asukkaan arkeen ja kuntoutukseen.

Ota yhteyttä Juopperin Kartanoon:

Satu Rantamaa
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Satu Rantamaa
Päällikön puhelinnumero:
044 256 9191, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Palvelukodin päällikön sähköposti:
satu.rantamaa@mikeva.fi

Palvelukodin ohjaajien puhelinnumero:
puh. 0400 628 144, tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Tervolantie 1967, 95370, Itäkoski

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille