Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Ihalan Martti

Palvelukoti Ihalan Martti

Palvelukoti Ihalan Martti Ihalantie 5, 21200, Raisio
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Ihalan Martti on Raision Ihalan viihtyisälle alueelle huhtikuussa 2014 avattu uusi Mikevan palvelukoti. Ihalan Martissa on 62 paikkaa ikääntyneille asukkaille kodinomaiseen ja turvalliseen tehostettuun palveluasumiseen ja kuntoutukseen. Osaa Ihalan Martin asunnoista on myös mahdollista käyttää intervallipaikkoina, mahdollistaen tilapäisen asumisen ja kuntoutuksen.

Palvelukoti Ihalan Martti – Hyvän Olon koti

Palvelukodissa on jokaisella asukkaalla omat 20 m²:n huone, oma koti. Lisäksi kodissa on myös kaksi kahden hengen huonetta (30 m²), joissa voivat asua pariskunnat tai sisarukset. Palvelukodin asukkaat voivat kalustaa sekä sisustaa huoneensa kotoisaksi ja viihtyisäksi omilla tutuilla tavaroillaan ja kalusteillaan. Omien invamitoitettujen wc-ja suihkutilojen lisäksi asukkailla on käytössään kodin yhteiset sauna- ja suihkutilat. Sauna lämpiää aina asukkaan niin toivoessaan.

Kotoisaa asumista

Ihalan Martissa on useita yhteisiä viihtyisiä tiloja, joita käytetään aktiviisesti asukkaiden yhteiseen ajanviettoon, rentoutumiseen ja arjen puuhiin. Palvelukodissa eletään rikasta ja elämänmakuista virikkeellistä arkea. Kodin alakerran ison ruokailusalin lisäksi yläkerrasta löytyy pieni ruokasali. Talon molemmissa kerroksissa on oleskelu- ja tv-tiloja rentoon oleiluun. Ihalan Martin sisäpihalla on turvallista ulkoilla itsenäisestikin ja nauttia luonnosta. Asfaltoidut kulkureitit istutusalueiden välissä helpottavat asukkaiden liikkumista apuvälineillä.

Aktiivista arkea

Ihalan Martin keittiössä valmistuu terveellistä, monipuolista ja ikääntyneiden tarpeet huomioivaa maukasta kotiruokaa. Lääkehoidon toteutuksesta huolehtii kodin ammattitaitoinen ja sydämellään työtään tekevä henkilökunta, joka on saanut koulutuksensa sosiaali ja tai terveydenhoitoalalle. Ihalan Martissa käy lääkäri säännöllisesti. Kodin asukkaille järjestetään kuntouttavaa virike- ja harrastustoimintaa jokaisen tarpeiden ja toimintakyvyn mukaan. Asukkaat saavat ympärivuorokautisen avun ja huolenpidon lisäksi pyykki-, sauna- ja siivouspalvelun.

Yksilöllisyyttä arvostaen

Kodin jokapäiväistä toimintaa ohjaa vahvasti asukaslähtöisyys ja kuntouttava, toimintakykyä ylläpitävä työskentelymalli. Jokainen asukas kohdataan omana ainutlaatuisena yksilönään, jolla on oma elämäntarina, tavat ja tarpeet. Kodin arkea ohjaavat arvot, yhteisöllisyys, läheisyys ja kunnioitus. Jokaiselle asukkaalle annetaan aikaa ja välittämästä. Asukkaiden omaisten ja läheisten kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeässä osassa päivittäisessä toiminnassa.

Terapia- ja kuntoutuspalvelut

Palvelukodin tiloissa toimii Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Raisio, joka tarjoaa toimintaterapiapalveluita. Terapia- ja kuntoutusyksikön tarjoamat palvelut ovat myös Ihalan Martin asukkaiden käytettävissä.

Ihalan Martin toiminnan tavoitteena on, että jokaisella asukkaalla ja henkilökunnalla on Hyvä Olla!

Ota yhteyttä Ihalan Marttiin:

Sari Blomqvist
Palvelujohtaja
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelujohtaja
Vastaavan nimi:
Sari Blomqvist
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 461, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Ohjaajat
puh. 044 7800 304
tavoitettavissa vuorokauden ympäri

Ihalantie 5, 21200, Raisio

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille