Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Hultintupa

Palvelukoti Hultintupa

Palvelukoti Hultintupa Hultinkatu 8, 13210, Hämeenlinna
Tietoa tästä palvelukodista

Palvelukoti Hultintupa on 42:lle ikärikkaalle asukkaalle hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluita tarjoava palvelukoti. Uusi ja ikääntyneiden tarpeisiin suunniteltu Hultintupa on valmistunut syyskuussa 2014. Koti sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, monipuolisten palveluiden lähietäisyydellä Hämeenlinnassa, osoitteessa Hultinkatu 8.

Elämänmakuista arkea

Palvelukoti Hultintuvan kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään elämään. Huushollissa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toiminnan punaisena lankana ovat aika, yksillölisyys, luovuus ja läsnäolo.

Palvelukoti Hultintupa – Hyvän Olon koti

Kodissa jokainen päivä on hyvä päivä. Hultintuvassa mahdollistetaan asukkaille ympäristön, jossa arjen keskiössä on asukas. Asukkaan elämänhistoria ja elämäntarina, tavat ja tottumukset ohjaavat asumista ja hoivaa. Jokainen asukas on ainutlaatuinen yksilö. Elo Hultintuvassa maistuu ja tuoksuu mummon mustikkapiirakalta.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Sydämellään kuntouttavaa vanhustyötä tekevän henkilökunnan toimintaa ohjaavat luotettavuuden, ystävällisyyden ja inhimillisyyden arvot. Moniammatillisessä tiimissä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, hoiva-avustaja sekä talon sydän – oman keittiön emäntä. Emäntä loihtii arkeen terveelliset ja maistuvat ruoat sekä herkut juhlaan ja yhteisille kahvihetkille.

Läsnäoloa ja läheisyyttä

Kodin elämää ja toimintaa rakennetaan yhteistyössä asukkaiden, omaisten ja läheisten, yhteistyökumppaneiden ja sidosryhmien kanssa. Mielekäs tekeminen, mukaan ottaminen, luovuus ja ilmaisu kuuluvat asukkaan jokapäiväiseen elämään. Kodin henkilökunta on läsnä, kannustaa aktiivisuuteen ja omatoimisuuteen sekä kuuntelee kodin asukkaiden tarpeita ja mietteitä vuoden jokaisena päivänä.

Kuntouttavaa hoitotyötä

Kuntouttava hoitotyö on lähtökohtana jokaisessa arkipäivän tilanteessa. Jalattomuus ei kuulu vanhuuteen, vaan Hultintuvassa eletään reipasta arkea jokaisen yksilölliset voimavarat huomioiden. Palvelukoti Hultintuvassa tarjotaan ihmisläheistä ja kuntouttavaa hoivaa sekä huolenpitoa elämän eri tilanteisiin, aina yksilöllisesti räätälöitynä.

Hultintupa tarjoaa Sinulle
– ympärivuorokautista, pitkä- tai lyhytaikaista hoivaa ja kuntoutusta
– lomapaikkoja ja intervallijaksoja

Asiakkaaksi voit tulla Hultintupaan
– kunnan ja kaupunkien vanhustyön ohjauksen kautta
– kunnan tai kaupungin myöntämällä palvelusetelillä
– myös omakustanteisesti

Hultintuvan Valviran edellyttämään omavalvontasuunnitelmaan voi tutustua oheisen linkin kautta: Hultintupa, Sosiaalipalveluijen omavalvontasuunnitelma, VALVIRA 2016

Hultintuvan toiminnan tavoitteena on asukkaiden Hyvä Olo jokaisena päivänä

Ota yhteyttä Palvelukoti Hultintupaa:

Taru Koivusaari
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Taru Koivusaari
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 469, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Sairaanhoitaja 2. kerros
Asukaspaikkatiedustelut:
puh. 044 7434 325

Sairaanhoitaja 1. kerros:
puh. 044 7555 124 (puhelinaika ma-pe klo 11-12)

1. kerros ohjaajat:
Puh. 044 7007 446
Puh. 044 7095 743

2. kerros ohjaajat:
044 7549 232
044 7147 482

Hultinkatu 8, 13210, Hämeenlinna

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille