Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Palvelukoti Muhos, työtoiminta Timmipaja

Palvelukoti Muhos, työtoiminta Timmipaja

Palvelukoti Muhos, työtoiminta Timmipaja Sairaalantie 29, 91410, Jokirinne
Tietoa tästä palvelukodista

Mikevan Palvelukoti Muhoksen osana toimiva Työtoiminta Timmipaja tarjoaa työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Timmipaja sijaitsee Palvelukoti Muhoksen Metsäpolku -yksikön yhteydessä. Työtoiminta Timmipajan palvelutarjonta on monipuolista ja yksilön tarpeisiin sovellettavaa tukitoimintaa, jonka tavoitteena on kehittää osallistujien kykyjä ja valmiuksia toimia osana yhteiskuntaa ja työelämää. Timmipaja luo myös valmiuksia toimia erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa sekä vahvistaa itseluottamusta ja luottamusta muihin ihmisiin.

Timmipaja – arjen taitojen opettelua

Pääsääntöisesti Timmipaja toimii Palvelukoti Muhoksen asukkaita varten, mutta toiminnan vakiintuessa ja siten toiminnan laadun kehittyessä Timmipajan tarjonta on laajentunut myös ulkopuolisille asiakkaille ja osallistujille. Työtoiminta on oivallinen ratkaisu ja mahdollisuus esimerkiksi niille nuorille, joille ei vielä ole järjestynyt koulutus- tai työpaikkaa tai jotka vielä tarvitsevat taitojen ja kykyjen vahvistamista ja opettelua ohjatussa ja tuetussa ympäristössä.

Suunnitelmallista pienryhmätoimintaa

Työtoiminta Timmipajan toiminta on suunnitelmallista ja yksilöllistä kuntouttavaa toimintaa, joka toteutetaan pienryhmissä. Pienryhmissä ja toiminnan suunnittelussa huomioidaan aina jokaisen osallistujan yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Timmipajan toiminnassa on tärkeää, että osallistuja kokee elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia päivittäisissä toiminnoissa sekä oppii uutta ja vahvistaa jo olemassa olevia taitojaan. Timmipaja tarjoaa osallistujille monipuolista ja innostavaa tekemistä muun muassa käden- ja puutöiden, askartelun, puutarhanhoidon, kanttiininpidon sekä vaikkapa pienimuotoisten tilaustöiden parissa. Lisäksi oleellisena ja tärkeänä osana toimintaan kuuluvat myös lukuisat retket erilaisiin kohteisiin.

Aukioloajat

Timmipaja on arkisin avoinna ma – to klo 8-16 ja pe klo 8-15. Jokaiselle asiakkaalle voidaan sopia voimavaralähtöisesti ja yksilöllisiin tarpeisiin sopivat työajat, joissa huomioidaan hänen elämäntilanne sekä muut toimintaan osallistumiseen vaikuttavat tekijät. Timmipajan toimintaan on mahdollista osallistua koko- tai puolipäiväisesti joka päivä, tai vain muutamana päivänä viikossa. Ruokailut sekä tarvittavat lepohetket ovat myös kiinteä osa Työtoiminta Timmipajan arjen ohjelmaa.

Henkilökunta

Innostunut ja osaava ryhmän vetäjä vastaa Työtoiminta Timmipajan toiminnasta. Ohjaajat ovat paikalla kannustamassa, ohjaamassa ja auttamassa timmipajalaisia.

Mukaan Timmipajan toimintaan:

Uudet osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan Timmipajan toimintaan! Timmipajan ryhmän vetäjä kertoo toiminnasta mielellään lisää asiasta kiinnostuneille.

Ota yhteyttä Palvelukoti Muhoksen työtoiminta Timmipajaan:

Mervi Kuukasjärvi
Ryhmän vetäjä
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Ryhmän vetäjä
Vastaavan nimi:
Mervi Kuukasjärvi
Päällikön puhelinnumero:
045 6555 600, tavoitettavissa arkisin 8-16

Sairaalantie 29, 91410, Jokirinne

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille