Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lappi

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lappi

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lappi Keskikatu 11, 95400 Tornio
Tietoa tästä yksiköstä

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lappi tarjoaa monipuolisia ja yksilöllisiä fysioterapiapalveluita Meri-Lapin alueella. Fysioterapiapalvelut on suunnattu eri ikäisten asiakkaiden tarpeiden mukaan joko koti-, päiväkoti- tai koulukäynteinä Meri-Lapin alueella tai vaihtoehtoisesti viihtyisissä vastaanottiloissamme ajanvarauksella Tornion keskustassa. Sopimuskumppanimme on Kelan Lapin vakuutuspiiri, mutta palvelemme ja kuntoutamme mielellään myös vakuutusyhtiöiden, kuntien ja sairaanhoitopiirin maksusitoumusasiakkaita sekä täysin itsemaksavia asiakkaita.

Monipuoliset terapiatilat

Terapiapalveluiden vastaanottotilat sijaitsevat Tornion keskustassa osoitteessa Keskikatu 11.  Terapiatilat löytyvät rakennuksen kellarikerroksesta, jonne on pääsy hissillä tai vaihtoehtoisesti portaita pitkin pääovelta kellarikerroksen kuntoutustiloihin. Pääoven eteen on pääsy invataksilla ja pysäköintiä varten on paikkoja kadun varressa. Terapiatilat koostuvat kuntoilutilasta, terapia- ja toimistotilasta sekä invamitoitetusta wc:stä. Tilat ovat remontoidut ja säädösten mukaiset. Kalustuksessa ja sisustuksessa on huomioitu niin esteettömyys kuin viihtyisyyskin. Terapiapalveluiden välineistö on yleisesti hyväksyttyä terapiavälineistöä ja välineistöä hankitaan lisää asiakastarpeiden mukaan. Terapia- ja kuntoutuspalveluiden kanssa samassa kiinteistössä toimii ikääntyneiden asukkaiden asumispalveluyksikkö Mikeva Tornion palvelukoti. Fysioterapeutin tarjoamat terapia- ja kuntoutuspalvelut ovat myös asumispalveluyksikön asukkaiden saatavilla.

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lappi luo Hyvää Oloa

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lappi palvelee kaiken ikäisiä ja kaikissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Sydämellään työtään tekevä osaava ja välittävä terapiahenkilöstöämme koulutetaan vastaamaan asiakkaiden erityisosaamista vaativiin tarpeisiin säännöllisesti toteutuvilla lisä- ja täydennyskoulutuksilla. Terapiapalveluissa noudatetaan Kelan avoterapiastandardia maksajatahosta riippumatta sekä Mikevan laatujärjestelmän mukaista toimintaa.

Suunnitelmallista terapiaa ja kuntoutusta

Jokaiselle asiakkaalle luodaan terapia- ja kuntoutussuhteen alussa yksilöllinen terapia- ja kuntoutussuunnitelma, yhteistyössä terapeutin, asiakkaan sekä tarvittaessa tämän lähipiirin kanssa yhteistyössä. Yksilöllinen terapiajakso räätälöidään aina asiakaslähtöisesti kuntoutujan tarpeita kuunnellen ja tavoitteiden mukaisesti sekä elämäntarina ja -tilanne huomioiden. Luottamuksellinen ja kiinteä terapiasuhde tähtää yhdessä asetettujen tavoitteiden ja päämäärien toteutumiseen. Terapia voi toteutua kuntoutujan omassa luonnollisessa elinympäristössä tai vaihtoehtoisesti vastaanottotiloissamme.

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Meri-Lapin henkilökunta kertoo mielellään lisää terapia- ja kuntoutuspalveluista sekä vastaa mahdollisiin aihetta koskeviin kysymyksiin. Kysy rohkeasti lisää Hyvän Olon terapia- ja kuntoutuspalveluistamme!

 

Hinnasto:

Fysioterapia 45 min 53€
Fysioterapia 60 min 60€

Palvelemme asiakkaitamme myös kotikäynneillä. Kotikäynneillä Tornion alueella palvelun hintaan listään kotikäyntilisä, joka on 50% palvelun hinnasta.

 

Terapeutit

Anna-Maija Mäkinen
Fysioterapeutti
Osaamisalueet: yksilö- ja ryhmämuotoinen fysioterapia
Palvelukieli: suomi
Puhelin: 044 7800 795
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Fysioterapeutti
Vastaava terapeutti:
Anna-Maija Mäkinen
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 795, tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Keskikatu 11, 95400 Tornio

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille