Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Mikeva terapia- ja kuntoutuspalvelut Ilmajoki

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Ilmajoki Asematie 6, 60800 Ilmajoki, Suomi
Tietoa tästä yksiköstä

Mikevan terapia -ja kuntoutuspalvelut Ilmajoki tarjoaa eri ikäisille sekä eri elämäntilanteista tuleville asiakkaille yksilömuotoista toimintaterapiaa, osoitteessa Asematie 6, Ilmajoki. Ilmajoen terapiapalveluiden asiakkaiksi voivat tulla niin nuoret ja lapset kuin aikuiset ja ikääntyneet toimintaterapian asiakkaatkin. Yhteistyökumppanina Ilmajoen terapia- ja kuntoutusyksikössä toimii samoissa tiloissa terapiaa järjestävä Fysio2000 Oy.

Terapian aloittaminen

Terapia- ja kuntoutuspalveluidemme asiakkaat tulevat pääosin Kelan maksusitoumuksilla. Terapeuttimme toteuttaa terapiaa asiakkaiden omissa arkiympäristöissä, kuten kotona, päiväkodissa tai koulussa tai myös vastaanottokäynteinä Ilmajoen toimitiloissamme. Terapiaan käyttöön toteutetut toimitilamme sijaitsevat aivan Ilmajoen keskustan tuntumassa Asematie 6:ssa. Toimitilojemme oven eteen on pääsy invataksilla ja kulku on esteetöntä. Autolla saapuville asiakkaillemme löytyy pysäköintitilaa lähietäisyydeltä. Terapiatiloissamme on käytössä kattavasti erilaista terapia- ja kuntoutusvälineistöä, jotka on suunniteltu erityisesti toimintaterapian asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi.

Yksilöllinen ja räätälöity terapia

Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja terapeutin työskentely on aina asiakaslähtöistä ja luottamuksellista. Toimintaterapian suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon asiakkaan elämäntilanne ja -historia, mahdolliset elinympäristön asettamat haasteet tai vaatimukset sekä asiakkaan omat kiinnostuksenkohteet ja tavoitteet terapialle. Terapian tavoitteet määritellään asiakkaan ja hänen lähipiirinsä kanssa yhdessä ja niiden pohjalta laaditaan terapiasuunnitelma. Suunitelman toteutumista seurataan ja päivitetään säännöllisesti. Terapian ja kuntoutumisen onnistumisen kannalta asiakkaan omalla motivaatiolla on iso rooli. Toimintaterapeuttimme työskentelyä ohjaa Kelan vaikeavammaisten avoterapiastandardi ja kuntoutuksen vaikuttavuutta mitataan standardoiduilla menetelmillä säännöllisesti. Terapeutin ja asiakkaan välinen luottamukseen ja avoimeen kommunikaatioon perustuva hoitosuhde luo perustan onnistuneelle terapialle ja kuntoutukselle. Terapeuttimme kohtaa jokaisen asiakkaan aina omana yksilönään ja keskittyy asiakkaan tarpeisiin.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Ilmajoen laillistettu, ammattitaitoinen, työstään innostunut ja työhön paneutunut terapeutti tekee työtä sydämellään. Mikevalla terapeuttien ammattitaidosta pidetään huolta säännöllisillä lisä- ja täydennyskoulutuksilla, ryhmätyöskentelyllä, kollegiaalisella tuella ja työnohjauksella. Mikevan arvolupaus Hyvä Olla välittyy terapeuttien jokapäiväisen työskentelyn kautta asiakkaillemme.

Mikevan terapia- ja kuntoutuspalvelut Ilmajoki luo Hyvää Oloa!

Terapeutit

Sonja Rannanjärvi
Toimintaterapeutti
Osaamisalueet: Lasten, nuorten ja aikuisten yksilömuotoinen toimintaterapia
Palvelukieli: Suomi
Puhelin: 044 764 2001
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Terapiapalveluiden päällikkö
Vastaava terapeutti:
Anu Jyrkinen
Päällikön puhelinnumero:
044 066 7778, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Mikeva terapia- ja kuntoutuspalvelut Ilmajoen toimintaterapeutti
Sonja Rannanjärvi
puh. 044 764 2001
sonja.rannanjarvi@mikeva.fi

Asematie 6, 60800 Ilmajoki, Suomi

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille