Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Hoivakoti Mamma Mia

Hoivakoti Mamma Mia Moromäentie 3, 23800 Laitila, Suomi
Tietoa tästä palvelukodista

Laitilan keskustassa sijaitseva Hoivakoti Mamma Mia tarjoaa kodinomaisen, lämminhenkisen ja turvallisen kodin ikääntyneille ja muistihäiriöisille asukkaille lyhyt- ja pitkäaikaiseen asumiseen. Hoivakoti Mamma Miassa on tilaa 18 asukkaalle, joista 17 paikkaa on pitkäaikaiseen asumiseen ja yksi paikka lyhytaikaishoitoa eli intervallikuntoutusta varten.

Hoivakoti Mamma Mia – Hyvän Olon koti

Kodin yhteiset tilat koostuvat kolmesta kodinomaisesta olohuoneesta, keittiöstä ja ruokailutilasta sekä kylpyhuoneesta. Mamma Mian kaksikerroksisen omakotitalon kummastakin kerroksesta on pääsy suoraan viihtyisälle pihalle, sillä talo on rakennettu rinteeseen. Pihan puistomaisessa ympäristössä asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti. Keittiössä valmistuu kotiruokaa arjen ruokailuihin, kahvitteluihin sekä juhlan hetkiin.

Toiminnan arvot ja tavoitteet

Hoivakoti Mamma Mian toiminnan lähtökohtana ovat asukkaiden tarpeet, toiveet ja odotukset. Arvoina ovat asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen, asukkaan omien voimavarojen tukeminen sekä oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen kohtelu. Toiminnan avulla pyritään tukemaan ja edistämään asukkaiden fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia. Asukkaiden läheisten tarpeet huomioidaan ja heidän osallistumistaan hoivaan tuetaan. Perhe ja ystävät ovat tärkeä voimavara asukkaille ja he ovatkin aina tervetulleita vierailuille. Vierailuaikoja ei kodissa ole – ollaanhan kotona!

Yksilöllinen hoivasuunnitelma

Jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma yhdessä asukkaan, omaisen ja omahoitajan kanssa. Hoito- ja palvelusuunnitelmassa asiakkaan palveluntarve ja erityistarpeet tarkentuvat, suunnitelman perustaksi kerätään asukkaan elämänkaaritiedot, tiedot kirjataan ja säilytetään asukkaan kansiossa. Hoito- ja palvelusuunnitelma tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa ja aina tarvittaessa.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Hoivakoti Mamma Mian asukkaiden aktiivisesta arjesta, hoiva ja kuntoutuksesta vastaa moniammatillinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilökunta on saanut koulutuksensa sosiaali- ja/tai terveydenhuoltoalalle. Mamma Mian omaohjaaja -menetelmän avulla varmistetaan, että asukkaat kokevat olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi. Omaohjaaja toimii asukkaan lähimpänä tukena ja apuna arjessa ja kuntoutuksessa.

Lyhytaikaishoito

Mamma Mian tarjoama lyhytaikaishoito on tarkoitettu muun muassa omaishoidettaville sekä toipilaille, jotka sairaanhoidon jälkeen tarvitsevat toimintakykyä vahvistavaa lyhytaikaishoitoa onnistuneen kotiutumisen varmistamiseksi. Asiakkaina voivat olla myös kriisihoidon-tyyppistä apua ja turvaa tarvitsevat vanhukset. Lyhytaikaishoidossa on mahdollisuus arvioida hoidettavan toimintakykyä tai dementianastetta. Myös kaikille lyhytaikaishoitoon tuleville asukkaille laaditaan henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Ota yhteyttä Mamma Miaan:

Petra Maikola
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Petra Maikola
Päällikön puhelinnumero:
0400 386 844, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Palvelukodin sähköpostit:
etunimi.sukunimi@mikeva.fi

Palvelukodin muut puhelinnumerot:
Hoitajat, puh. 040 7554 368
tavoitettavissa vuorokauden ympäri


Mamma Miassa on vapaana kolme kotia. Lisätietoja vapaista kodeista antaa palvelukodin päällikkö.

Moromäentie 3, 23800 Laitila, Suomi

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille