Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Hoitokoti Tammikartano

Hoitokoti Tammikartano

Hoitokoti Tammikartano Hyvänmielenkuja 4, 02880, Veikkola
Tietoa tästä palvelukodista

Hoitokoti Tammikartano on Veikkolassa idyllisellä ja viihtyisällä asuinalueella sijaitseva 22-paikkainen hoitokoti ikääntyneille asukkaille, osoitteessa Hyvänmielenkuja 4, Kirkkonummi.

Tammikartano – Hyvän Olon koti

Tammikartano tarjoaa pitkäaikaista tehostettua palveluasumista ja kuntoutusta ikäihmisille lähellä Veikkolan monipuolisia palveluita sekä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tammikartanoon voi myös tulla lyhyaikaishoitoon esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi tai kotona asumisen tueksi ja toimintakyvyn tukemiseksi. Saattohoitopalvelut kuuluvat myös luonnollisena osana Tammikartanon palveluihin.

Viihtyisää asumista

Tammikartanossa on 18 yhden hengen huonetta ja 2 kahden hengen huonetta. Viihtyisät ja avarat yhteiset tilat kutsuvat asukkaita puoleensa yhteisiin virike- ja toimintahetkiin sekä ystävyyssuhteiden solmimiseen. Tiloissa järjestetään myös juhlia päivänsankareille sekä erilaisia tapahtumia yhteiseksi iloksi. Kodin turvallinen ja viihtyisä piha luo idylliset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen raikkaassa ulkoilmassa sekä rentoutumiseen huvimajassa.

Osaavaa hoivaa

Hoitokoti Tammikartanon asukkaiden hyvinvoinnista huolehtii osaava, koulutettu ja motivoitunut henkilökunta, joka tekee hoitotyötä suurella sydämellä. Tammikartanoon kuuluu tärkeänä osana myös keittiön emäntä, joka valmistaa maukasta ja terveellistä kotiruokaa sekä herkkuja päivän kahvihetkiin hoitokodin asukkaille.

Toiminnan arvot

Tammikartanon toiminnan tavoitteena asukkaiden Hyvä Olo joka päivä! Aito ja ystävällinen hymy on Tammikartanon arvojen ”helmi”, jota vaalitaan kodin toiminnassa. Arvot luottamuksesta, kunnioituksesta ja läheisyydestä ovat tärkeä osa kodin arkea.

Virikkeellistä arkea

Hoitokoti Tammikartanossa eletään rikasta ja monipuolista arkea, jokaisen asukkaan voimavarojen ja toimintakyvyn ehdoilla. Tammikartanossa vallitsee turvallinen ja kodinomainen ilmapiiri, jossa lämpö ja läheisyys ovat tärkeitä arvoja. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarinaa, tapoja, tottumuksia ja arvoja kunnioitetaan. Asukkaille annetaan aikaa sekä huolenpitoa, lisäksi heitä rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan arjen harraste- ja virkistystoimintaan. Viriketoiminta tukee asukkaiden toimintakyvyn ylläpitoa, kuntoutusta sekä yleistä hyvinvointia.

Yksilöllistä kuntoutusta

Asukkaiden kuntoutusta ja hoivaa ohjaa yksilöllinen kuntoutussuunnitelma, joka laaditaan yhdessä omaohjaajan kanssa. Omaohjaaja toimii asukkaan lähimpänä tukena ja apuna arjessa. Hyvinvointia edistävät ja ylläpitävät myös geriatriaan erikoistuneen lääkärin palvelut sekä fysioterapeutin, jalkahoitajan ja parturi-kampaajan tarjoamat palvelut.

Asukkaiden omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita vierailemaan ja osallistumaan kodin arkeen – ollaanhan kotona!

Voit tutustua Tammikartanon sosiaalipalveluiden omavalvontasuunnitelmaan oheisesta linkistä: Tammikartano_Omavalvontasuunnitelma_2017

Ota yhteyttä Tammikartanoon:

Johanna Kopo
Palvelukodin päällikkö
Palvelukieli: Suomi
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Palvelukodin päällikkö
Vastaavan nimi:
Johanna Kopo
Päällikön puhelinnumero:
044 7203 134, tavoitettavissa arkisin klo 8-16
Muuta tietoa:
Palvelukodin päällikön sähköposti:
johanna.kopo@mikeva.fi

Palvelukodin ohjaajat puhelinnumerot:
puh. 044 7203 113
puh. 044 7203 120

Hyvänmielenkuja 4, 02880, Veikkola

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille