Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Raahen Palvelukoti Ankkuri muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa 2017

Raahen Palvelukoti Ankkuri muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa 2017

Raahen Palvelukoti Ankkuri muuttaa maaliskuussa 2017 uusiin nykyaikaisiin tiloihin. Vasta valmistunut valoisa ikäihmisten ja vammautuneiden asukkaiden koti sijaitsee Raahen monipuolisten palveluiden läheisyydessä, osoitteessa Ollinkalliontie 11, 92100 Raahe.

Palvelukoti Ankkuri tarjoaa asumispalvelua sekä lyhytaikaishoivaa 25:lle asukkaalle. Kodin asukaspaikoista kahdeksan on palveluasumiseen suunnattuja ja 17 tehostettuun asumispalveluun suunnattuja. Kotiin asumaan voivat tulla ikääntyneet asukkaat sekä vammautuneet henkilöt, jotka tarvitsevat arjen elossaan apua ja tukea. Kotiin voi tulla myös kuntoutumaan lyhytaikaisjaksolle, esimerkiksi omaishoitajan lomien ajaksi, sairaalajakson jälkeen tehokuntoutumaan tai kotona pärjäämisen tueksi.

Ankkuriin asukkaaksi voi tulla palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana. Koti on ARA–kohde, joka mahdollistaa kohtuuhintaisen vuokra-asumisen. Kodin uudet tilat on suunniteltu ikääntyneiden ja vammautuneiden tarpeisiin sopiviksi. Avarassa kodissa on esimerkiksi liikuntarajoitteisten henkilöiden helppo liikkua ja kodin pihamaa on suunniteltu turvalliseen ulkoiluun. Piha-alueen toteutukseen saavat kodin asukkaat osallistua keväämmällä, sillä suunnitelmissa on tehdä puutarha asukkaiden käyttöön. Kodin omassa keittiössä valmistetaan monipuolista kotiruokaa ja herkkuja kahvihetkiin ja juhliin.  Asukkkaiden toiveita kuunnellaan ruokalistan suunnitelussa.

 

Tule tutustumaan uuteen Palvelukoti Ankkuriin Ollinkalliontielle! Lisätietoja kodista antavat:

 

Vastaava ohjaaja Sirkku Kosunen
puh. 044 7800 735 / sirkku.kosunen@mikeva.fi

 

Aluemyyntipäällikkö Tuija Rytkönen
puh. 040 527 8085 / tuija.rytkonen@mikeva.fi

 

Aluejohtaja Marko Lehtola
puh. 050 439 6876 / marko.lehtola@mikeva.fi