Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Avautuu huhtikuussa 2017: Nuorten kuntoutusyksikkö TampereenAalto

Avautuu huhtikuussa 2017: Nuorten kuntoutusyksikkö TampereenAalto

Mikevan kuntoutusyksikkö TampereenAalto on uusi nuorten aikuisten 16- paikkainen kuntoutumisyksikkö, joka avaa ovensa huhtikuun alussa 2017 Haukiluoman kaupunginosaan Pahkakadulle.

 

TampereenAalto on suunnattu 16 – 30 vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. TampereenAallossa nuorille kuntoutujille tarjotaan tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää kohti sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä suoriutumista.

 

Yksikkön toiminta on suunniteltu tukemaan kuntoutujan oma-aloitteisuutta. Kodin toimintaa suuntautuu paljon myös kodin ulkopuolelle toimintoihin, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisessä pärjäämisessä arjessaan. Tärkeänä osana arkea ovat esimerkiksi erilaiset harrastukset, opiskelu, töissä käynti sekä sosiaaliset suhteet.

 

MikevanAalto -kuntoutusyksiköissä nuorille aikuisille tarjotaan voimavaralähtöistä mielenterveys- ja päihdekuntoutusta. MikevanAalto-kodeissa nuorille luodaan mahdollisuuksia edetä askel kerrallaan kohti itsenäisempää elämää turvallisesti ja voimavaralähtöisesti.

 

Lisätietoja avautuvasta Kuntoutusyksikkö TampereenAallosta antavat:

Palvelujohtaja Sari Blomqvist
puh. 045 6745 967 / sari.blomqvist@mikeva.fi

Aluemyyntipäällikkö Unto Raunio
puh. 040 821 3171 /  unto.raunio@mikeva.fi