Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Mikevan vuosittainen hyväntekeväisyyslahjoitus Yeesi Ry:lle

Mikevan vuosittainen hyväntekeväisyyslahjoitus Yeesi Ry:lle

Mikeva konserni osallistuu vuosittaisen hyväntekeväisyyslahjoituksensa avulla jonkin Mikevan toimialaan liittyvän hankkeen, järjestön tai organisaation tukemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Vuonna 2016 Mikeva antaa lahjoituksen Yeesi Ry:lle nuorten voimavaralähtöisen mielenterveystyön edistämiseen oppilaitoksiin rakennettavien Yeesi-pisteiden kautta. 

Vuonna 2015 Mikeva osallistui Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanjan toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen. Vuonna 2014 lahjoitus annettiin puolestaan Suomen vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:lle kehitysvammaisten liikunnan ja urheilun tukemiseen.

Yeesi ry on vuonna 2011 nuorten itse perustama, Suomen ensimmäinen valtakunnallinen nuorten oma mielenterveysseura. Yeesi tekee voimavaralähtöistä mielenterveystyötä positiivisen asenteen kautta vahvistamalla nuorten omia voimavaroja. Nuorilta nuorille -periaatetta vaalivan seuran toiminta perustuu matalan kynnyksen yhdessä tekemiseen, oppimiseen ja itsensä toteuttamiseen. Yeesi tarjoaa 13-30-vuotiaille vapaaehtois- ja harrastustoimintaa sekä nuorten olohuoneita ympäri Suomea.

Yeesi-piste – Nuorten olohuone – “hengailua ja hyvää fiilistä”

Mikevan tukeman Yeesi-piste -hankkeen tarkoituksena on toteuttaa oppilaitoksiin nuorten olohuoneita, joiden avulla lisätään toiminnallisuuden ja osallistamisen kautta yhteisöllisyyttä ja viihtyvyyttä. Pisteet tuovat kouluarkeen mukavaa yhdessä oloa, uusia kavereita, hyvää tunnelmaa ja erilaista välituntitoimintaa. Oppilaitosten nuoret saavat toteuttaa pisteistä mieluisia ja omaan ympäristöönsä sopivia.

 

Lisätietoa kampanjasta oheisesta linkistä: Yeesi Ry, Yeesi-pisteet