Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Kilpailuviranomainen on hyväksynyt Attendon ja Mikevan yrityskaupan

Kilpailuviranomainen on hyväksynyt Attendon ja Mikevan yrityskaupan

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on 20.10. antamallaan päätöksellä hyväksynyt Attendon ja Mikevan välisen yrityskaupan.

Tiedote, 20.10.2017

Kilpailuviranomainen on hyväksynyt Attendon ja Mikevan yrityskaupan

Attendo tiedotti 31. toukokuuta 2017 ostaneensa hoivayhtiö Mikevan. Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on 20. lokakuuta 2017 antamallaan päätöksellä hyväksynyt Attendon ja Mikevan välisen yrityskaupan. Viraston päätös ei sisällä Attendoa sitovia ehtoja, ja Mikeva tullaan yhdistämään osaksi Attendon taloudellista raportointia 1. marraskuuta 2017 alkaen.

Attendo AB (publ)

Lisätietoa:
Petri Pitkäranta, toimitusjohtaja Mikeva Oy
+358 44 7800 600
petri.pitkaranta@mikeva.fi

Attendo AB (publ) is required to disclose this information under the EU Market Abuse Regulation and the Swedish Securities Market Act. The information was provided by the above contacts for publication on 20 October 2017 at 13.45 CET.

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja
Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi