Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Avautuu syyskuussa 2017: psykogeriatrinen Nurmela 2 Pihtiputaalla

Avautuu syyskuussa 2017: psykogeriatrinen Nurmela 2 Pihtiputaalla

Mikeva avaa syyskuun alussa Pihtiputaalle Palvelukoti Nurmela 2:n. Uusi palvelukoti tarjoaa yksilölliseen kuntoutussuunnitelmaan ja elämäntarinaan pohjautuvaa psykogeriatrista hoivaa ja asumispalvelua ikääntyville mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Koti sijaitsee Pihtiputaalla viihtyisällä ja luonnokauniilla alueella Kolima-järven rannalla, osoitteessa Nurmelanpolku 4 Pihtipudas.

Eloa Nurmela 2:n kahdessa siivessä

Palvelukodissa on 24 yhden hengen huonetta ja ne on sijoitettu kahteen ‘siipeen’. Kummankin solun keskellä on yhteiset oleskelutilat ja lisäksi molempien solujen käytettävissä on kiinteistön keskellä sijaitsevat kaksi erillistä olohuonetta, ruokailutilat sekä pyykkitupa, sauna ja toimistotilat. Ulkoilumahdollisuudet kodilla ovat hyvät monipuolisten ja vaihtelevien lähimaastojen ansiosta. Nurmela 2:n lähietäisyydellä toimii Mikeva Nurmelakodit, jonka palvelut on suunnattu mielenterveys- ja päihdekuntoutujille.

Kokonaisvaltaista ja tavoitteellista hoivaa

Kodin toiminnan tavoitteena on osallistuttaa asukas kokonaisvaltaisesti oman hoivansa toteuttamiseen ja tavoitteelliseen kuntoutukseen. Palvelukodissa tuetaan asukkaan oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta. Asukkaan haasteiden ja voimavarojen arvioinnissa palvelukodissa hyödynnetään MMSE-arviointia, asukkaan elämäntarinaa sekä tarvittaessa RAI-arviointia. Toimintaa ohjaa Hyvä Olla-arvo, joka välittyy kodin toiminnassa kokonaisvaltaisesti asukkaan, läheisen ja kunta-asiakkaan väliseen yhteistyöhön ja kohteluun sekä toimintaan työyhteisön sisällä.

 

Lisätietoa avautuvasta Palvelukoti Nurmela 2:esta antavat:

Aluejohtaja Jani Attenberg
puh. 040 8475 394 / jani.attenberg@mikeva.fi

Palvelujohtaja Anneli Parviainen
puh. 044 7800 488 / anneli.parviainen@mikeva.fi

Aluemyyntipäällikkö Unto Raunio
puh. 040 8213 171 / unto.raunio@mikeva.fi