Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Avautuu tammikuussa 2018: Nuorten Kuntoutusyksikkö KauhajoenAalto

Avautuu tammikuussa 2018: Nuorten Kuntoutusyksikkö KauhajoenAalto

Mikeva avaa tammikuussa 2018 Kauhajoelle uuden nuorten 18-30 -vuotiaiden mielenterveys- ja päihdekuntoutujien Kuntoutusyksikkö KauhajoenAallon. Koti sijaitsee osoitteessa Naavakuja 1, 61800 Kauhajoki.

 

KauhajoenAalto on suunnattu 18-30 -vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. KauhajoenAallossa nuorille kuntoutujille tarjotaan tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää kohti sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä suoriutumista.

 

Yksikkön toiminta on suunniteltu tukemaan kuntoutujan oma-aloitteisuutta. Kodin toimintaa suuntautuu paljon myös kodin ulkopuolelle toimintoihin, joita kuntoutuja tarvitsee itsenäisessä pärjäämisessä arjessaan. Tärkeänä osana arkea ovat esimerkiksi erilaiset harrastukset, opiskelu, töissäkäynti sekä sosiaaliset suhteet.

 

MikevanAalto -kuntoutusyksiköissä nuorille aikuisille tarjotaan voimavaralähtöistä mielenterveys- ja päihdekuntoutusta. MikevanAalto-kodeissa nuorille luodaan mahdollisuuksia edetä askel kerrallaan kohti itsenäisempää elämää turvallisesti ja voimavaralähtöisesti.

 

Lisätietoja avautuvasta Kuntoutusyksikkö KauhajoenAallosta antavat:

Palvelujohtaja Sari Blomqvist
puh. 045 6745 967 / sari.blomqvist@mikeva.fi

Aluemyyntipäällikkö Unto Raunio
puh. 040 821 3171 /  unto.raunio@mikeva.fi