Hae Mikevan sivustolta
Sulje
Background Image

Porlammin koti, ikääntyneille asukkaille

Porlammin koti, ikääntyneille asukkaille

Porlammin koti, ikääntyneille Koulukuja 1, 07800 Lapinjärvi, Suomi
Tietoa tästä palvelukodista

Porlammin koti on Lapinjärvellä sijaitseva ikärikkaiden huusholli, joka avaa ovensa asukkaille 1.10.17. Porlammin kodissa asukkaille tarjotaan portaatonta hoiva-asumista sekä myös lyhytaikaishoivaa ja kuntoutuspalveluita. Hoivakodissa asutaan esteettömästi yhteensä 20:ssä lämpimässä ja välittävässä kodissa. Kodin viisi asuntoa on suunnattu kevyempään palveluasumiseen. Näissä kodeissa on minikeittiöt sekä omat sisäänkäynnit. Porlammin kotiin voi tulla asukkaaksi tai lyhytaikaishoivaan palvelusetelillä, kunnan ostopalveluna tai täysin itsemaksavana asukkaana.

Porlammin koti luo Hyvää Oloa

Porlammin Hyvän Olon huusholli sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä, joka luo hienot mahdollisuudet ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Porlammin kodissa ihmislähtöisyys, liikunnallisuus ja aktiviinen arki kuuluvat kiinteänä osana asukkaiden eloon. Porlammin kodissa jokaisella asukkaalla on huushollissa oma koti, jonka yksityisyyttä kunnioitetaan ja arvostetaan. Oman kodin lisäksi asukkaiden käytössä ovat viehättävät ja kodikkaat yhteiset tilat, joissa rentoudutaan, vietetään aikaa sekä puuhataan arjen askareiden parissa yhdessä ja erikseen. Porlammin kodin keittiössä emäntä valmistaa terveellistä ja maistuvaa kotiruokaa sekä herkkuja arjen kahvitteluissa ja juhlissa. Kodin sauna lämpenee halukkaille löylyttelijöille aina tarpeen mukaan.

Aktiivista ja liikunnallista arkea

Kodin arki on monipuolista, vaihtelevaa ja elämänmakuista. Porlammilla eletään normaalia arkea omassa kodissa. Harrastukset, ystävät, läheiset ja muut arjen toimet kuuluvat luonnollisena osana kodin toimintaan. Talo on avoin olohuone kaikille ympäristön ikäihmisille! Porlammin huushollissa vaalitaan ja kehitetään vanhustyötä sekä muistisairaiden kuntoutus- ja hoivakulttuuria ja kodin kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja hyvään rikkaaseen elämään. Liikunta ja kuntoutus elävät Porlammin kodin kaikessa toiminnassa. Asukkaita ohjataan liikkumaan mahdollisimman itsenäisesti ja aktiivisesti. Kodissa eletäänkin aktiivista ja elämänmakuista arkea, jossa tehdään, nähdään ja koetaan arkea monipuolisesti.

Tehokuntoutusjaksot

Porlammin kodissa toimivat myös tehokuntoutusjaksot, jotka sisältävät ympärivuorokautisen hoivan sekä tehokkaan ja täsmennetyn kuntoutuksen. Tavoitteena on, että kuntoutusjaksolta asiakas siirtyy takaisin kotiinsa hyvä kuntoisena. Kuntoutumista asiakas voi jatkaa Porlammin kodilla päivä- tai kotikuntoutuksena.

Osaava henkilökunta

Ympäri vuorokauden on kodissa paikalla ammattitaitoista henkilökuntaa, jotka ohjaavat ja auttavat sekä huolehtivat asukkaista. Moniammatillinen tiimi on saanut koulutuksen sosiaali- tai terveysalalle. Kodin toiminnan tavoitteena on asukkaiden ja henkilökunnan Hyvä Olo!

Ota yhteyttä Porlammin kotiin:

Minna Hiltunen
Aluemyyntipäällikkö
Palvelukieli: Suomi
Puhelin: 044 7800 725
Yhteystiedot
Vastaavan titteli:
Aluemyyntipäällikkö
Vastaavan nimi:
Minna Hiltunen
Päällikön puhelinnumero:
044 7800 725
Muuta tietoa:
Sanna Uski-Pekala, palvelujohtaja
puh. 050 5814 310
sanna.uski-pekala@mikeva.fi

Jani Attenberg, aluejohtaja
puh. 040 8475 394
jani.attenberg@mikeva.fi

Koulukuja 1, 07800 Lapinjärvi, Suomi

Katso reittiohjeet
Lähetä viesti meille